Business Quiz Questions Answers - 2010-2011 - 3

21. What ‘social expression’ company (if I may coin a phrase) was started by the 18 year old Joyce Hall in 1910?
Ans.: Hallmark
22. Which is the biggest toy retail chain in the world?
Ans.: Toys R US
23. Here’s a Dot-buster: Which award-winning net-based furniture selling company, despite being backed by Amazon.com, filed for bankruptcy, recently?
Ans.: Living.com
24. What is the name given to software developed exclusively for use by infants and toddlers?
Ans.: Lapware
25. What major currency is known as ‘Greenbacks’ in slang?
Ans.: US Dollars
26. Who is the only Asian to be included in Sunday Times list of " The Wealthiest 200 in Britain since 1066"?
Ans.: L.N Mittal
27. R Gopalan who is basking in the limelight for his role as a the official emissary in the Raj Kumar Kidnapping case, is the editor of which Tamil Magazine?
Ans.: Nakkheeran
28. What we know as Maruti Zen was launched worldwide by Suzuki in the 90’s under what name?
Ans.: Alto
29. Zee Movies is contemplating a co-branding exercise in collaboration with which major Hollywood Film studio?
Ans.: MGM
30. Ashok H Advani is the publisher of which business magazine?
Ans.:   Business India